Roaming Orange – tarife din 15 iunie 2017

Standard

"roaming re-incarcare orange""La re-incarcare utilizatorii Orange prepay vor dori sa stie cum vor fi taxate apelurile si sms-urile in afara tarii sau din afara tarii.

Cu serviciul Roaming, poți comunica folosind propriul număr de telefon chiar și atunci când ești în afara României, în țările în care Orange are acorduri de roaming. În acest moment, Orange are acorduri de roaming cu peste 400 de operatori din peste 200 de țări. Poți folosi internetul în rețelele a peste 300 de operatori din peste 160 de țări și poți naviga la viteze 4G în cele mai importante destinații din lume.

Abonamentele achiziționate înainte de 2 aprilie 2017 vor respecta prevederile Regulamentului European nr. 531/2012 cu privire la regulile de consum ale resurselor aferente acestor pachete, așa cum aceste prevederi au fost modificate  prin Regulamentul de aplicare nr. 2016/2286, începând cu 15 iunie 2017.

Astfel, din 15 iunie 2017, clienții Orange vor putea utiliza resursele naționale și pentru apeluri/SMS-uri în roaming în Spațiul Economic European. Volumul de date disponibil pentru consum în roaming în SEE va putea fi aflat la *100#. După consumarea resurselor, tarifele de roaming în Spațiul Economic European (SEE) vor fi (în euro cu TVA): 0.06/min – apelul efectuat către statele din SEE; 0.024 – SMS; 0.0092 – MMS; 0.0092/MB – traficul de internet. În plus, apelurile primite în roaming în SEE vor fi gratuite.

Deci costurile vor scadea considerabil, puteti pastra legatura cu cei dragi chiar si din vacanta.

Conversatii placute!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s