Reincarcare mai ieftina pe cartela?

Standard

Credeti ca e obositor sa tot duceti grija creditului pe cartela si sa tot reincarcati cand se termina? Multi utilizatori cantaresc avantajele cartelei prepay in comparatie cu abonamentul. Pai, sa vedem:

-cu abonament: e mai comod din privinta reincarcarii, nu stai sa urmaresti cat anume ai vorbit si cat ti-a mai ramas; in plus, ai posibilitatea sa-ti alegi telefoane la preturi reduse, dar care se platesc din pretul abonamentului (practic, luate in rate).

-cu cartela preplatita: trebuie intradevar sa urmaresti creditul ramas, dar partea buna e ca ai mereu controlul si nu te trezesti la final ca ti-ai depasit bugetul. Nu umbli cu facturi, cu termene de plata, poti oricand schimba operatorul, fara preavize sau penalitati etc.

Si partea cea  mai buna e ca tarifele la cartela sunt mai mici decat pe abonament. Cineva chiar a facut un calcul: exemplu – la Orange:  200 minute nationale, 2000 in retea, 1 GB trafic de net. Pret la abonament: Pantera 23 – 23 de euro, pret la PrePay prin Nelimiteaza-te: 13.6 Euro.

Deci, enjoy http://www.re-incarcare.ro

sursa: arenait.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s