Oferta Vodafone – Dubleaza-ti ce vrei tu

Standard

Vodafone isi sustine oferta “Ia-ti cartela cu dublu ce vrei tu” si o prelungeste pana in data de 22 iunie. O puteti reincarca si pe siteul nostru www.re-incarcare.ro si primiti inapoi cadou valoarea extraoptiunii activate.

Oferta 5 include un bonus de 50 de minute/SMS-uri naţionale şi 50 MB. Oferta 6 include un bonus de 500 „ce vrei tu” (minute naţionale/MB/SMS-uri naţionale). Începând cu Oferta 7 toate extraopţiunile includ un bonus de 1300 „ce vrei tu” (minute naţionale/MB/SMS-uri naţionale). Bonusul se activează automat o dată cu activarea extraopțiunii și este prioritar în ordinea consumării beneficiilor.

 • Poţi activa “BONUS Net Nelimitat” prin apel la *100#, ramura „Promoţie”. Acesta se poate activa o singură dată şi este valabil 30 de zile de la data activării.
 • Ofertele 6,7,8,10,12 sunt compuse din unități: minute naționale/MB/SMS-uri naționale, care se scad în ordinea efectuării lor din totalul unităților incluse în extraopțiuni. 1 MB = 1 minut = 1 SMS = o unitate.

Începând cu Oferta 6 beneficiezi de acces la viteze 4G. Pentru a naviga pe net în rețeaua 4G ai nevoie de un smartphone compatibil, de o opțiune care să îți ofere acces la această tehnologie și să te afli în aria de acoperire 4G. În plus, asigură-te că mergi în cel mai apropiat magazin pentru a obține gratuit un SIM compatibil 4G.

După consumarea beneficiilor incluse în extraopțiune vei beneficia de tarifele standard naționale sau internaționale, respectiv de tarifele standard pentru Internet pe mobil.

Poți consuma beneficiile incluse în extraopțiuni și atunci când te afli în perioada de grație a Cartelei.

 • Creditul Bonus se acordă dacă îndeplinești simultan următoarele condiţii:
  • activezi Cartela Vodafone în perioada 7 aprilie – 22 iunie 2015
  • reîncarci cu minimum 6€ credit și ai activă una dintre extraopțiunile cu “ce vrei tu” între 6 și 12€ credit
  • nu soliciți creditul înapoi după activarea extraopțiunii.
 • Creditul Bonus se activează prin apel gratuit la *100# ramura “Special pentru tine” dupa 24 de ore de la reîncărcarea Cartelei. Dacă ești eligibil pentru a primi credit bonus vei fi notificat prin SMS.
 • Creditul Bonus se adaugă la creditul existent și va prelua valabilitatea Cartelei. Acesta se poate consuma pentru orice serviciu (activare extraopțiuni, convorbiri în rețea/naționale/internaționale, roaming, SMS-uri).
 • Creditul Bonus este egal cu valoarea încărcată și folosită pentru activarea extraopțiunii.
 • Creditul Bonus se acordă o dată la 30 de zile până la 31 iulie 2015. De exemplu:
  • cumperi și activezi Cartela Vodafone cu o reîncărcare de 7€ credit – automat va fi activată OFERTA 7. După 24 de ore de la reîncărcare activezi 7€ credit bonus prin apel gratuit la *100#, ramura “Special pentru tine”
  • după 30 de zile reîncarci cu 8€ credit – automat va fi reactivată OFERTA 7. După 24 de ore de la reîncărcare activezi 7€ credit bonus prin apel gratuit la *100#, ramura “Special pentru tine
Advertisements

One thought on “Oferta Vodafone – Dubleaza-ti ce vrei tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s