Detalii ce-ti fac reincarcarea mai usoara

Standard

Primim mesaje nenumarate pe adresa de contact (pe care va incurajam s-o folositi ori de cate ori simtiti nevoia) cu intrebari din cele mai variate de la utilizatorii siteului re-incarcare.ro. Adevarul e ca mii de clienti inseamna extrem de multe situatii problematice legate de atribuirea creditului de care e bine sa stiti atunci cand va alimentati cartela prepay. Astfel de situatii le gasiti descrise in pagina de http://www.re-incarcare.ro/intrebari-frecvente, dar cum stiu ca nu multi au timp de foiletat prin site, le enumar mai jos.

re-incarcare.ro

Printre cel mai des intalnite situatii e cea a clientilor care uita ca au numar asociat unui abonament; in mijloc de noapte se gandesc sa incarce “cartela” (a lui sau a bunicului care nu se descurca singur); operatiunea nu se finalizeaza, evident pentru ca unui abonament nu i se poate atribui credit, ci poate invers. Noi anulam comanda si returnam suma, deci nu va faceti probleme daca va numarati printre utilizatorii mai distrati.

Mai sunt clienti care, pierduti in varietatea de oferte, uita ca au selectat un produs cu PIN, si dupa ce au efectuat plata, stau cu ochii atintiti pe ceas asteptand creditul. Care evident, nu poate sa fie actualizat, din moment ce doar dupa inserarea PIN-ului din voucher, creditul va fi alimentat. ATENTIE ! Dragi utilizatori de cartele reincarcabile, daca aveti adresa de yahoo mail, cautati voucherul in folderele de spam sau bulk, de multe ori confirmarile de comanda si plata si voucherul se pot regasi acolo.

Clientii care nu sunt siguri daca le-a expirat sau nu cartela, poate e mai convenabil sa achizitioneze produse cu incarcare prin PIN si nu directa; PIN-ul are valabilitate mare si poate fi folosit si mai tarziu dupa ce se reactiveaza numarul prepay sau poate fi folosit pe alt numar.

De asemenea, si pentru cartelele noi, neactivate, recomandarea noastra e aceeasi: achizitionati produse cu incarcare prin PIN.

Mai sunt clienti carora le aluneca degetul pe tasta de langa cand incearca sa-si introduca numarul de telefon; daca numarul gresit este alocat tot unei cartele, iar dvs. nu verificati si corectati eroarea, creditul va pleca neintarziat catre alt utilizator, spre disperarea si neputinta si a dvs dar si a noastra. Deci, atentie la toate datele pe care le introduceti; nu sunt multe, dar sunt esentiale.

In speranta ca am luminat putin procesul de alimentare cu credit prepay, va uram o experienta rapida si eficienta pe siteul re-incarcare.ro.

Cu drag,

echipa re-incarcare.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s