Bonusuri la reincarcare cartela Telekom

Standard

Operatorii au pagini intregi de oferte de produse de reincarcare prepay, pachete de servicii online, conditii peste conditii de impunere a valabilitatilor etc. pe care e greu sa le parcurgi mai ales cand ai putin timp la dispozitie.

bonus, reincarcare, Telekom

Am ales noi ce e esential de stiut in cazul Telekom. Cate ceva gasiti si in pagina http://www.re-incarcare.ro/bonusuri-telekom-cosmote.

*Cele 50 min + 50 SMS în reţelele mobile Telekom Romania au valabilitate de 15 zile.

Bonusurile primite la reîncărcare se cumulează şi vor avea valabilitatea cea mai mare. Minutele/SMS-urile/traficul de date primite bonus se consumă după epuizarea minutelor/SMS-urilor în reţelele mobile Telekom/traficului de date incluse în extraopţiunea activă (dacă este cazul).

Utilizatorii de Cartelă Internet vor avea bonus 100MB trafic de date (valabil 30 de zile) pentru fiecare reîncărcare online de minim 5€. Acest bonus nu se aplică pentru reîncărcarea folosind un cod de reîncărcare. Utilizatorii de Cartelă Internet vor avea de asemenea un bonus 200MB trafic de date (valabil 48 de ore) pentru orice reîncărcare de minim €10. Bonusurile disponbile pentru utilizatorii Cartelă Internet se cumulează, preiau valabilitatea cea mai mare și se consumă înainte de traficul de date inclus în extraopțiunea de Internet. Pentru acești utilizatori bonusurile de 50 min + 50 SMS în reţelele mobile Telekom Romania nu se aplică.

Advertisements

One thought on “Bonusuri la reincarcare cartela Telekom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s