Amanunte bine de stiut la reincarcarea cartelei prepay Orange

Standard

Buna tuturor,

Azi m-am gandit ca ar fi util sa aveti la indemana, pe langa ofertele curente ale operatorilor si cateva detalii legate de acestea. Toti stim cate minute in retea sau nationale sunt incluse, la cat sunt taxate sau cati MB de trafic ne ofera operatorul.

Siteul re-incarcare.ro va pune la dispozitie un serviciu rapid si eficient de reincarcare online a cartelei dvs prepay cu credit direct sau a optiunii cu minute, fie ea optiune activa sau pe care doriti sa o activati.

re-incarcare.ro optiuni cu minute

Atunci trebuie sa stiti ca in cazul operatorului Orange, daca aveti o optiune cu minute activa si doriti sa activati o alta optiune, cea veche va fi dezactivată automat, iar beneficiile vor fi disponibile până la data lor inițială de valabilitate. În cazul în care dezactivati o opțiune de internet, veti pierde beneficiile neutilizate.

La activarea uneia dintre opțiunile din oferta curentă, după terminarea minutelor incluse veti fi taxati cu 0,18 euro credit/minut național și nu veti mai putea activa planul tarifar anterior.

După consumarea traficului de internet inclus în opțiunile Internet 5, 8 și 12, veti fi taxati cu 0,02 euro/MB; pentru tarife mai avantajoase, activati 512 MB cu 2 euro credit prin SMS la 321 cu textul 2EUR.

Pentru a verifica numărul minutelor, mesajelor scrise și al traficului de internet disponibil, precum și data valabilităţii lor, apelati gratuit 333 sau *133# . Veti primi informații actualizate dacă în prealabil ati închis sesiunea de net, sau dacă a trecut minim o oră de la ultima accesare a internetului.

Minutele și mesajele incluse se consumă în ordinea utilizării lor. Astfel, dacă din cele 150 de minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale vorbiti două minute, veti mai avea 148 de minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale, iar dacă apoi trimiteți 3 SMS-uri, vor rămâne 145 de minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s