Concurs Metroul Orange 4G

Standard

Daca nu ai mers luna aceasta cu metroul in Bucuresti, te anuntam noi ca incepand din data de 03 noiembrie 2014 si pana pe 05 ianuarie 2015, Orange te invita sa participi la concursul Metroul Orange 4G. Acesta se adreseaza clientilor Orange care detin un smartphone cu sistem de operare Android sau iOS. Pentru a participa este nevoie sa accesezi aplicatia Metroul Orange 4G.

Concurs Metroul 4G cartela reincarcabila Prepay

Ce poti castiga?
Participantii la concurs pot castiga 9 premii ce constau fiecare in cate o tableta LG G Pad 8.0 4G si un abonament gratuit Colibri 17 cu 12 GB de trafic national inclus, valabil timp de 3 luni.

Cum poti participa?
La concursul Metroul Orange 4G pot participa toti cei care sunt clienti activi Orange (abonati sau utilizatori ai cartelei reincarcabile Orange PrePay). Acestia trebuie sa descarce aplicatia Metroul Orange 4G pentru telefonul mobil din App Store sau Play Store scanand unul din codurile QR ce pot fi gasite pe afisele de promovare a concursului de la metrou. Ulterior trebuie completat formularul de incriere in concurs, aflat in cadrul aplicatiei, cu informatii corecte si complete.

Aplicatia Metroul Orange 4G
Noua aplicatie de la Orange vine in intampinarea calatorilor cu o modalitate distractiva de a petrece timpul alocat deplasarii cu metroul Bucuresti. Astfel, incepand din data de 03.11.2014 utilizatorii aplicatiei, indiferent de operatorul folosit, care calatoresc cu metroul, pot viziona filme, asculta muzica si carti audio sau pot accesa jocuri. Pentru clientii sai, Orange ofera in plus trafic gratuit pe perioada accesarii aplicatiei.

Orange te invita sa descoperi noile magistrale ale metroului bucurestean:

  • linia de jocuri (Dristor – Pantelimon)
  • linia de muzica (Berceni – Pipera)
  • linia de film (Preciziei – Anghel Saligny)
  • linia de carti audio (Gara de Nord – Parc Bazilescu)

Mai multe detalii cu privire la regulamentul concursului gasiti aici.

Concurs Metroul 4G Magistrala filme

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s