Cartela 5 euro: Cine ofera cele mai multe beneficii Orange, Telekom sau Vodafone?

Standard

O cartela prepay pe care sa o reincarci cu 5 euro credit este o optiune convenabila pentru multi romani, chiar si pentru cei care au un buget mai redus. Odata cu preluarea companiei Cosmote, cei de la Telekom, au incercat sa se adapteze la piata din Romania si sa tina pasul cu ofertele celor de la Vodafone si Orange.

Am incercat sa comparam ofertele pe care le au in prezent cei trei mari operatori de telefonie mobila la cartela prepay de 5 euro, pentru a vedea care dintre cei trei (Orange, Vodafone, Telekom), ofera cele mai bune beneficii.

photodune-2074124-girl-with-mobile-smart-phone-m_03617600

Comparand ofertele putem sa spunem ca, atat Orange cat si Vodafone si Telekom, ofera 50 MB trafic, la cartela de 5 euro.

De pe Orange poti vorbii nelimitat in retea, in timp ce la Vodafone ai disponibile 2000 de minute/SMS-uri, iar la Telekom, poti opta pentru nelimitat in retea sau pentru 2000 de minute/SMS-uri, in functie de oferta pe care o alegi.

In ceea ce priveste minutele nationale si internationale, aici putem sa spunem ca exista o diferenta intre cei trei mari operatori de telefonie mobila. La Orange ai disponibile 150 de minute nationale/SMS-uri si internationale, dar care le poti vorbii pe fix, in timp ce la Vodafone ai disponibile 200 de minute nationale si internationale/SMS-uri nationale. La Telekom, poti alege intre optiunea MTV 7x cu 120 de minute nationale/internationale/SMS-uri nationale si optiunea S cu 100 de minute nationale/internationale/SMS-uri nationale.

Concluzii:

1. Traficul de date – Cei trei operatorii au aceeasi oferta de 50 MB. Daca iti doresti mai mult de atat trebuie sa cauti sa vezi bonusurile extra care le au disponibile sau sa reincarci cu mai mult credit.

  1. Minute/SMS-uri in retea – Daca iti doresti minute/SMS-uri nelimitate in retea, iti recomandam sa optezi pentru cartela Orange sau Telekom (extraoptiunea S cu 4.95 euro). Daca 2000 de minute/SMS-uri in retea sunt suficiente pentru tine, atunci poti opta pentru Vodafone sau Telekom (extraoptiunea MTV 7x).
  2. Minute nationale/internationale – Dintre cei trei operatori, cele mai multe minute nationale si internationale, le ofera Vodafone (200 min). Insa, daca doresti sa vorbesti de pe mobil si pe fix, la Orange ai posibilitatea, dar ai disponibile doar 150 de minute nationale/internationale.

Speram ca informatiile te-au ajutat si ca, in functie de preferintele tale, vei putea sa faci cea mai buna alegere!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s