Reincarcare online credit

Standard

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, probabil te intrebi cum iti poti reincarca online credit pe cartela.

Iti voi explica imediat despre un serviciu foarte util, comod, rapid si sigur.

Marea majoritate a persoanelor care folosesc cartela pentru telefon stiu exact cat de plictisitor si obositor poate fi drumul catre magazinul Orange/Vodafone/Cosmote pentru reincarcarea creditului pe telefon. De cele mai multe ori, creditul expira in momentele cele mai nepotrivite si chiar in momentele in care nu se poate reincarca telefonul deoarece magazinele sunt inchise la orele respective.

Astfel, s-au dezvoltat numeroase servicii de reincarcare credit cartela, insa doar unul este util, rapid si sigur. Functional 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Este vorba despre site-ul Re-Incarcare.ro.

Re-incarcare.ro este serviciul prin care iti poti reincarca creditul pe cartela in 2-3 minute. Sistemul de plati este oferit de PayU – companie specializata in procesarea de plati, efectuand pana in prezent peste 10.000.000 de plati. Sistemul de plati este complet securizat si sigur, astfel incat datele tale sa nu fie in risc, precum ar putea fi in cazul altor prestatori de servicii de reincarcare credit.

Plata pentru credit se efectueaza prin intermediul cardului, suportand:

  • VISA
  • BCR Banking
  • ING Home Pay
  • MasterCard
  • BT24 – Banca Transilvania

Cu ajutorul instructiunilor de pe site-ul re-incarcare.ro, te vei putea descurca si iti vei putea incarca telefonul cu credit in doar 2-3 minute.

Activarea creditului se face instant dupa ce plata este efectuata. Astfel, nu veti fi nevoiti sa asteptati cateva zile, ore sau chiar minute. Nu! Totul se desfasoara in 2 sau 3 minute, in functie de viteza Dvs. de a tasta.

La fiecare reincarcare, veti primi chiar si BONUS gratuit! In functie de reteaua pe care este numarul pe care doriti sa il reincarcati cu credit, veti primi anumite beneficii BONUS.

Iti poti incarca telefonul atat cu credit cat si cu minute; exista numeroase optiuni pentru fiecare retea de telefonie in parte, vei fi surprins de gama variata prezenta pe site.

Re-incarcare.ro este in topul prestatorilor de servicii pe acest segment datorita profesionalismului, vitezei si sigurantei serviciilor oferite.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s